Möt några av våra kunder

Våra elektriker har jobbat med flera stora aktörer och hjälpt till med allt från elinstallation och installationer av larm och belysning. Vi utför alltid arbetet noggrant och har därför samlat på oss ett flertal stora namn som referenser. Ovan ser Ni ett axplock av dem. Är ni intresserade av att anlita våra elektriker för elinstallation, installation av larm eller passersystem samt armaturer och belysning. Väkommen att kontakta oss!

Roxx Media uppdaterar

Roxx Communication Group etablerades 1987 och producerar kundtidningar, broschyrer, reklam, webb och film. I dag är de ett 40-talet kreativa medarbetare med huvudkontor i Vimmerby. Vi är huvudleverantör när det var dags att gradera upp kontoret…

Arla satsar i Vimmerby

Arla investerar nu 50 miljoner kronor i anläggningen i Vimmerby. Investeringen ska höja kvalitén i tillverkningsprocessen. Det ger uppemot 70 personer jobb med byggnation och installation. VI ser till att nya byggnaden får den el den behöver.

Smakfull belysning till Åbro

Åbro Bryggeri är Sveriges äldsta familjebryggeri och ett av Europas modernaste. Ett nytt mikrobryggeri skulle anläggas i anslutning till deras restaurang…

Ett strålande Stadshotell

Vimmerby Stadshotell ligger mitt vid Stora Torget i centrum. Det mysiga och vackra hotellet är gammalt, med anor redan från 1860-talet. Vi fick uppdraget att lösa belysning, kommunikation och el vid deras senaste renovering.

Vimmerby Elektriska AB
Östra Tullportsgatan 8, 598 39 Vimmerby
Telefon: 0492-140 00
E-post: vimmerby@elon.se

El i Linköping AB
Roxviksgatan 14, 582 73 Linköping
Telefon: 013-12 20 00
E-post: linkoping@elon.se